VIDEÓK

Megvalósult esküvők videóit láthatod ezen az oldalon. Ezek a videók megmutatják neked, hogy milyen minőségű esküvőket szerveztünk és valójában mi is az én munkám. Ez az oldal nem csak arról szól, hogy mit csináltunk korábban, hanem néhány tippet is kaphatsz arról, hogy milyen lehetőségek, ötletek lehetnek az esküvődön, plusz választ kaphatsz arra a kérdésre is, hogy érdemes-e filmest választanod az esküvődre. 

Mi javasoljuk mindenképp, mert tudjuk, hogy mennyire bánják párosaink, ha nem volt videós az esküvőjük napján. A fotók és videók az egyetlen olyan emlék a nagy napról, amit megmutathatsz gyermekeidnek és amit remélhetőleg életetek végéig nézhettek. 

Referencia munkám egy sátras esküvőről

avagy milyen feladatokat lát el egy esküvőszervező

Ez az esküvő igazán összetett volt, már az előkészülete különleges volt, elképesztően aktív 9 hónapot vett igénybe. Egy fixen telepített sátorban kellett elhelyezni közel 250 vendéget úgy, hogy maradjon tánctérnek is hely és minden szolgáltatás elférjen benne, amellett, hogy ez a sátor sokkal kisebb létszámra volt tervezve. De a pár álma mindennél fontosabb volt számomra. Három nappal az esküvő előtt kezdtük a sátor dekorálását, a belső terek kialakítását. Több, mint 3000 szál virágot használtak fel a dekorosok. A szolgáltatói csapat létszáma 50 fő fölé emelkedett, ennyi ember dolgozott össze ezen az esküvőn, akiknek a feladatát, tevékenységét pontosan össze kellett szervezni ahhoz, hogy ez legyen az eredmény, amit a videón láttok. Nehéz esküvő volt a feladatok, szolgáltatások sokasága miatt, de a megvalósult álom mindennél többet ér. Dorka és Lackó végtelen boldogságban élvezte az esküvőjük napját, hiszen nem rájuk hárult a nagy nap felelőssége és nem nekik kellett minden felmerülő kérdésre és problémára megoldást találniuk az esküvőjük napján. Én pedig örültem, hogy ők boldogok!

Gina és Joe

Gina Amerikában tanult, ekkor ismerkedett össze Joeval.Joe soha nem járt korábban Magyarországon, mielőtt megismerte volna Ginát, de amikor Budapestre jött szerelméhez, eldöntötték, hogy itt szeretnék majd az esküvőt tartani. Joe mindenképpen szerette volna megmutatni gyönyörű városunkat a barátainak és rokonainak. A vendégek szórakoztatására és hogy megismerhessék a várost az esküvő előtti napon egy hajókázásra vitték a vendégeiket. A nagy napon az esküvőt a romantikus halászbástyára szerveztük, ahonnan pazar kilátás nyílik az egész városra. Az események a Duna másik oldalán lévő gyönyörű kilátást nyújtó hotelben folytatódtak az esküvői vacsorával, majd a hajnalig tartó partyval közel 100 vendég részvételével. 

Dóra és Ádi

Dórát évek óta ismerjük, mert a testvére esküvőjét is mi szerveztük pár évvel ezelőtt. Amikor megszületett a döntés az ő nagy napjáról is, kérdés sem volt a részükről, hogy újra mi leszünk az esküvőszervezők. Megismerkedésük a középiskolás éveikre nyúlik vissza, ám évekkel később, amikor újra találkoztak, fellángolt köztük a szerelem. A templomi szertartást a Bazilikában tartottuk, majd napnyugta után már sötétben vette kezdetét a polgári ceremónia a vacsora helyszínén.

A hajnalig tartó buli helyszíne is Budapest belvárosában, a közvetlen a Duna parton lévő hotel volt. Az éjszakai fényekben csodálatos kilátás nyílt onnan a Budai oldalra.

Párok véleménye a munkámról

avagy miért is jó egy esküvőszervező

Budapest legszebb helyein szervezzük párjaink esküvőit, ebben a videóban ilyen csodás helyszíneken megvalósult két esküvőt mutatunk be nektek. A párok elmesélik, hogy mekkora könnyebbséget adott nekik a mi munkánk és hogy miben is tudtunk nekik segíteni. 

Gina és Joe magyar- amerikai páros és Dóra és Ádám magyar pár, akik bizalmat szavaztak nekünk és az esküvőjük szervezését ránk bízták.

Helyszínek: Halászbástya, Bazilika nagytemplom és egy hotel gyönyörű panorámával a Budai oldalra.