Teljes körű esküvőszervezés

a lánykéréstől a megvalósulásig

Ezt a csomagot választja a párjaim többsége, mert vagy nincs idejük a szervezésre vagy nem szeretnék a véletlenre bízni magukat, hanem inkább sok éves tapasztalat és tudás alapján szeretnék az esküvőjüket megszervezni. A külföldön élő párok legtöbbször úgy érzik, mindenképpen segítségre van szükségük a tökéletes esküvő előkészítésére.

Ha Ti is a teljes körű esküvőszervezést választjátok, az nem jelenti azt, hogy nektek semmit nem kell csinálnotok. Irányt, lehetőségeket mutatok, segítek a döntésben, ha kéritek. Javaslatokat teszek és rengeteg telefont, e-mailt, egyeztetést elintézek helyettetek és a kész terveket, opciókat tesszük elétek. 

Vannak azonban feladatok, amik rátok maradnak az irányításom mellett, nektek kell döntenetek benne.

Segítek a megfelelő helyszín kiválasztásában, szolgáltatók megtalálásában, a nagy nap terveiben és a tökéletes megvalósulásban. Minden stressz és felelősség ilyenkor rám hárul. Felelősség értetek, a szolgálatókért és az esküvőtök napjáért, hogy az olyan legyen, mint amilyenről ti mindig is álmodtatok!

Ha ezt a csomagot választjátok, biztosak lehettek abban, hogy nem marad el semmi fontos dolog, a nagy napon nem csapnak össze a hullámok a fejetek felett, hogy nem nektek kell határidőkre figyelnetek, hogy az esküvő napján minden lépés előre meg van tervezve, feladat ki van osztva, hogy minden lehetőségre van egy B tervem és nektek valóban semmi másra nem kell koncentrálnotok, csak egymásra és a pillanatokra. Mindamellett a násznép is önfeledten bulizhat, mert nem nekik kell bizonyos feladatokra figyelniük, megoldaniuk. 

Ha pedig külföldön éltek, akkor maximális nyugalommal tudtok lenni afelől, hogy én itthon figyelek minden apró lépésre, a nagy napon akár a vendégeitekre is és ti nyugodtak lehettek az esküvőtöket illetően. 

Vegyétek igénybe az ingyenes konzultációmat, amikor kötetlenül beszélgetünk egymással, megismerjük egymást és az elképzeléseitek megismerése után adok nektek pontos árat a szervezésre. 

Vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Kérjetek árajánlatot!