Üdvözöllek az esküvőszervező oldalamon!

Király Nelli vagyok, esküvőszervező.

Gondolom az esküvőtök tervezése, szervezése előtt álltok és keresitek a megfelelő személyt, aki segíteni tud nektek a nagy napotok megvalósításában, így szeretnék nektek bemutatkozni.

Üdvözöllek az esküvőszervező oldalamon!

Király Nelli vagyok, esküvőszervező.

Gondolom az esküvőtök tervezése, szervezése előtt álltok és keresitek a megfelelő személyt, aki segíteni tud nektek a nagy napotok megvalósításában, így szeretnék nektek bemutatkozni.

Több mint 10 éve kezdtük magunkat beleásni az esküvők világába Dalmával közösen. Barátságunknak köszönhetően ismertük egymás erősségeit, gyengeségeit és tudtuk, hogy együtt bármit meg tudunk csinálni, meg tudunk valósítani, hiszen mindketten azonnal cselekszünk, bármi is történik és már szavak nélkül is ismerjük egymást. Az évek alatt törekedtünk az egyedi esküvők, rendezvények megszervezésére. Ennek köszönhetően pár év alatt sikerült olyan szolgáltatókkal összedolgoznunk, partneri kapcsolatokat kialakítanunk, aminek következtében szebbnél szebb esküvők szervezésére kértek fel bennünket a párok szinte a világ minden részéről és tettük a nagy napjukat felejthetetlenné.

Dalma élete az elmúlt időben egy kicsit megváltozott és ma már a szervezési folyamat nagy része rám marad. Én tartom a kapcsolatot a párokkal és a szolgáltatókkal is és Dalma akkor segít be -leginkább a lebonyolításban- , ha mindkettőnk ereje, tapasztalata és munkája szükséges az esküvő sikeréhez. 

Talán ez miatt is érzem azt, hogy most sokkal többet kell adnom és nyújtanom a pároknak, akik felkérnek az esküvőjük szervezésére. Folyamatosan törekszem a fejlődésre, a megújulásra és igyekszem minél több új helyszínt, szolgáltatót és szolgáltatást megismerni, ezáltal minden esküvőt egyedivé varázsolni. Szeretnék minden párnak olyan emléket adni, amelyre mindig boldogan tekint vissza. 

Fontosnak tartom, hogy mielőtt bármibe belevágnánk, ismerjük meg egymást, hiszen a szimpátia és a bizalom az, amire a legnagyobb szükségünk lesz a következő hetekben, hónapokban. Szeretném megismerni az álmaitokat, az elképzeléseiteket és igazán különleges esküvőt varázsolni nektek is pont úgy, ahogy ezt tettem másoknak is az elmúlt években! 

Ma már évi 10-12-nél több esküvőt nem vállalok. Úgy érzem ezért tudok még teljes felelősséget vállalni. Nem szeretnék sablon esküvőket gyártani, nem szeretném ha úgy éreznétek, hogy egy tucat vagytok a többi között. Szeretném, ha minőségi szolgáltatást kapnátok, ami teljes odafigyelést, rugalmasságot, bánásmódot és lelkesedést követel tőlem. Lelkes szeretnék lenni nem csak a szezon elején, hanem a végén is, szeretném nektek azt adni, amit én várnék el attól, akinek a kezébe adom ezt a fontos napot az életemben. 

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk a nemzetközi esküvők terén is. Voltak párjaink, akik Amerikából, Peruból, Venezuelából, Angliából, Németországból és még sok más országból kerestek meg és bíztak meg minket az esküvőjük szervezésével.  Különböző helyszíneken képzelték el a nagy napjukat, így nem csak Budapesten kellett esküvőt szerveznünk, hanem az ország más területein is. 

Ha a ti álmaitokban is egyedi  esküvő szerepel, esetleg teljesen felrúgnátok az eddigi hagyományokat és a szabályokat és egy nagyon különleges esküvőt akartok magatoknak, akkor mi annak a megvalósításában segítünk nektek. 

Erősségeim között szerepel a rugalmasság, a kitartás és a problémamegoldási képesség. A végsőkig tudok harcolni az álmaitokért, az elképzeléseitekért és értetek. Nem adom fel soha az álomesküvőtök megvalósítását, ha kell az utolsó percig harcolok mindennel és mindenkivel csak azért, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy azt ti annak idején megálmodtátok!

Ti megálmodjátok, én megvalósítom!

Esküvői szolgáltatók a közös munkáról