Mik azok a dolgok, amik fontosak és ti nem is gondoltok rá?

Amikor elkezditek az esküvőt szervezni, tudjuk, hogy az a legfontosabb, hogy minél előbb a szolgáltatók le legyenek foglalva és a hivatalokban is lefoglaljátok az időpontokat. Igen ám, de a legtöbben át sem gondolják akkor még a nap menetét az elejétől a végéig és fejetlenül össze-vissza kérnek időpontokat és foglalják le a szolgáltatókat.

Találkoztunk már olyannal is, aki délelőtt 11-re tette a polgári szertartást és délután egyre a templomi esküvőt. Persze a kettő időpont között van bő másfél óra. De mit kezdünk ez idő alatt a vendégekkel? A két hivatal egymástól 3 percre van. Ez ilyenkor vagy több kiadást igényel, mivel kezdeni kell valamit a vendégekkel (például egy kitelepült vendéglátás, egy mobilkávézó bérlése) vagy azonnal módosíttatni az időpontot.

Szóval, mielőtt bármit elkezdünk lefoglalni, érdemes egy hozzáértővel egyeztetni a nap menetét, hogy ne csináljunk “buta, felesleges” dolgokat. És persze az sem mindegy, hogy egyes szolgáltatók azon a napon hány órás rendelkezésre állással vannak ott az esküvőn. Az általatok aláírt szerződés tartalmazza-e azt az idő keretet, amire nektek szükségetek van. Azt javasoljuk, hogy mielőtt fejetlenül bele ugranátok a dolgokba, gondoljátok át a napot vagy kérjetek fel egy esküvőszervezőt, akinek ezekkel a dolgokkal is tapasztalata van.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Szólj hozzá!

További cikkek az Esküvői magazinban