Nelli és Dalma esküvőszervezők…Peti és Én nekik szavaztunk bizalmat és cserébe az első pillanattól kezdve hihetetlen odaadással,szakértelmmel és elhivatottsággal voltak irántunk!
Ők nem csupán megszervezték az esküvőnket, hanem az álmainkat valósították meg!
Bármikor visszagondolunk a Nagy Napra, nem csak az jut eszünkbe, hogy “Milyen szuper volt minden!”, hanem az, hogy “A legjobb döntés volt Nelli és Dalma, mert így volt szuper minden!”
Carmen és Peti

Nelli és Dalma! 🙂 Az egész családunk nevében köszönjük a precíz munkátokat, rengeteg terhet vettetek le a vállunkról, sokkal felszabadultabban és nyugodtabban élvezhettük a Nagy Napunkat hála Nektek! 🙂 Nagyon szépen köszönjük és további sok sikert kívánunk a munkátokhoz!
Király tanya-Királyi esküvők-Király volt 🙂 🙂 🙂 köszönjük :* :* Eszter&Dávid​ Magyarország.

Dear Nelli and Dalma.. My wife and I wanted a beautiful Pecs wedding. As we don’t live in Hungary anymore, this would have been an impossible undertaking without the help and support of Ne​l​li and Dalma. Time and time again, they went the extra mile to make things just the way we wanted. They are a great team who helped navigate us through the twists and turns of wedding planning. They were always ready with solutions for our many problems and complications along the way. They are great, friendly people, and very easy and fun to be around. We would highly recommend their services to anyone.
Minden ami esküvő, ahhoz ért Nel
​l​i meg Dalma . ​Mindig jó ötleteket adtak.​ Szorgalmasan dolgoztak és mindig ügyesen, hátékonyosan, türelmesen, óvatosan (amikor volt rá szükségünk) és mindig segítőkészek voltak. Biztos vagyok benne hogy nem voltunk a legegyszerűbb házaspár, de a végeredmény a mi számunkra az egy tökéletes esküvő nap volt. Nagyon szépen köszönjük!
​Xenia és Alex Orosz-Német és Magyar-Amerika​

Fantasztikus volt minden, az első pillanattòl kezdve. Folyamatosan azt éreztük, hogy zökkenőmentesen halad minden, még ha nem is volt mindig ìgy. � Hála nektek! �

​Anita és Gábor Magyarország​

Kedves Nelli és Dalma!

Félszavakból is megértettétek, hogy mire vágyunk és helyettünk is tudtátok mire kell odafigyelni hogy minden jól sikerüljön. Mindig minket képviseltetek, és mivel tudtátok, hogy Balaton-parti esküvőt álmodtunk meg, az időjárás ellenére sem engedtetek a tervből, a végsőkig elmentetek, úgy küzdöttetek az álmainkért, pedig mások már visszavonulót fújtak volna, és bentre tették volna a szertartást… Köszönjük Nektek, hogy az álmunk valóra vált, hogy a profi munkátokkal lehetővé tettétek, hogy mi és a szüleink a nagy napon csak élvezzük, hogy minden tökéletesen alakult. Szintén köszönjük, hogy megtaláltátok nekünk a legjobb szolgáltatókat és a munkátokat óramű pontossággal összehangoltátok. Hiú ábrándnak tűnt, hogy Magyarországon egy olyan spanyol-magyar esküvőnk legyen, ahol minden két nyelven hangzik el, mindenki mindent ért es mindenki jól érzi magát a buli alatt is. Ez Nektek köszönhetően mégis megvalósult. Nem tudom szavakban kifejezni a hálánkat.

Organizar una boda en tu propio país ya es todo un reto, pero cuando además planeas hacerlo como extranjero, sin el idioma y sin los contactos, se convierte en algo prácticamente imposible.

Sin la ayuda de Nelli y Dalma, nuestra boda húngaro-española no habría sido posible, o por lo menos seguro que no tan perfecta. Ahora tanto nosotros como nuestras familias y amigos tenemos el recuerdo de un día inolvidable para el resto de nuestras vidas.

¡Gracias!

Organizing a wedding at your own country is already a challenge, but doing it as a foreigner, without the native language and the contacts, is something almost impossible.

Without Nelli’s and Dalma’s help, our Hungarian-Spanish wedding wouldn’t have been possible, or at least not as perfect as it was. Now we, our families and our friends, have an unforgettable memory for the rest of our lives.

Thank you!
​Kata és Carlos Magyarország és Spanyolország

“Az esküvőszervezőink.
Biztosak voltunk benne, hogy mindent megoldunk és megszervezünk, de hisszük, hogy mindennek oka van, és találkoztunk Velük. Tárt karokkal fogadtak már ismeretlenül. Napról napra egyre jobban megismertük Őket és egyre jobban tetszett, amit és ahogyan csináltak. Kevés embert ismerünk, akik ilyen hévvel végzik a hivatásukat, de már tudjuk mi doppingolja Őket. A szívük.❤️
Tökéletes nincs, de mi esküvőnk az volt. Nem ismerik a lehetetlent. A profizmusukat sok minden alátámasztotta, de amikor az esküvő napján saját sérelem érik őket és te semmit sem veszel észre az egészből, na az több, mint bizonyíték. Jönnek, mosolyognak és nyugtatnak: csodás leszel.
A barátaink.?
Vége, és valaminek a kezdete. A közös életünk kezdete, a barátságunk kezdete, amit onnan tudsz, hogy már rég nincs mit megszervezni, de még mindig megy az éjjel üzenetváltás, a sok kacagás és közös programok, amiknek már csak egy céljuk van: hogy minél többet láthassuk Őket és családjaikat, mert fantasztikus emberek. A legeslegjobb benne, hogy ŐK a mi barátaink.
Szeretünk Titeket.”
​Évi és Lali Magyarország​