ESKÜVŐSZERVEZÉSI

CSOMAGAJÁNLATOK

Szeretem megismerni azokat a párokat, akik ellátogatnak oldalamra és felveszik velem a kapcsolatot. Fontos, hogy megismerjük egymást, az elképzeléseteket, az álmaitokat az esküvővel kapcsolatban és hogy mit vártok az esküvőszervezővel való közös munkától. Ahogy nincs két egyforma pár, úgy nincs két egyforma esküvő sem. A konzultáción nagyjából egy órát töltünk együtt, átbeszéljük a terveiteket, tanácsokat adok nektek, ötletelünk és egyeztetjük, hogy mik lesznek a következő lépések, ha együtt vágunk bele a nagy napotok szervezésébe. Ez az első találkozó ma már legtöbbször egy videó konzultálás, ami több szempontból is jó nektek. Rugalmas térben és időben, gyorsan válaszokat kaphattok a bennetek felmerülő kérdésekre, rövid idő alatt kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ez elengedhetetlen a szervezés során, hiszen akár egy-másfél évet is együtt fogunk dolgozni és nem elhanyagolandó tény, hogy életetek egyik legfontosabb napját készítjük elő. Beszélünk olyan dolgokról is, ami nektek még eszetekbe sem jutott, hiszen már az első alkalommal nagyon sok szakmai kérdés kerül szóba.

A konzultációs ismerkedés ingyenes.

Konzultációs tanácsadás

Ha már belevágtatok az esküvőtök szervezésébe, de azt érzitek, hogy elvesztetek benne vagy tanácstalanok vagytok egy két dologgal kapcsolatban, akkor beszélgessünk egy órát. Segítek nektek, ha nem tudtok dönteni valamely kérdésben, átbeszéljük az elakadást vagy akár abban is segítek, mivel és hol tudtok spórolni a költségeken. Minden kérdésre azonnal választ kaptok, ami előre lendíti a szervezést. Beszélhetünk a nagy nap megfelelő felépítéséről is, átgondolhatjuk a megfelelő forgatókönyvetek lépéseit is egy ilyen beszélgetésben. Higgyétek el, az a röpke egy óra megoldást fog adni nektek és segít eligazodni ebben az esküvőszervezési labirintusban. Rugalmas vagyok, így akár videó konzultálással is tudunk beszélgetni szinte bármikor, legyetek a világ bármelyik pontján.

A tanácsadás díja: 15.000 Ft/óra

Esküvőszervezés, ha elakadtatok

Vannak olyan párok, akik egyedül belevágnak a szervezésbe, de egyszer csak úgy érzik, elakadtak. Nem tudnak dönteni szolgáltatókról vagy helyzetekről. Esetleg olyan is van, aki nem találja a megfelelő szolgáltatót a nagy napjára vagy a rengeteg szolgáltatóból nem tudja eldönteni, ki lenne a megfelelő és talán még több dologban is elkelne a segítség. Nekik terveztem ezt a csomagot.  

Személyre szabott segítséget nyújtok nektek ebben az esetben és együtt oldjuk meg a problémákat. Mellettetek leszek, ha azt érzitek kell a segítség, de rátok bízom, ha úgy érzem, egyedül szeretnétek megoldani egy feladatot. 

Amint felvázoltátok a helyzeteteket, elmondjátok mit vártok el tőlem, tőlünk, egyedi árat adunk nektek a közös munkára.

Esküvő lebonyolítása

ha csak a nagy nap van hátra

Ha már mindent leszerveztetek, mindenkivel egyeztettetek és csak az esküvőtök napja van hátra, akkor ezt a csomagot nektek találtam ki. Szeretnétek a nagy napot stresszmentesen megélni, nem akarjátok, hogy mindenki benneteket rángasson és persze azt sem szeretnétek, ha a család segítene ebben, mert akkor sem ti, sem ők nem élvezitek a pillanatokat, akkor ebben segítek nektek.

Vállalom az esküvőtök lebonyolítását, hogy ti minden pillanatot meg tudjatok élni. Forgatókönyvet írok, felveszem a kapcsolatot a szolgáltatókkal és összefogom őket.  Az esküvőtök napján kora reggeltől veletek vagyok, helyettetek stresszelek, figyelek, irányítok és összefogok, hogy Ti és a család minden tagja élvezze az esküvőt, gondtalanul bulizhassatok a násznéppel hajnalig. Ebben az esetben is szükséges az egyeztetés ahhoz, hogy pontos árat tudjak nektek adni. 

Esküvőszervezési ajándékutalvány

Nálam erre is van megoldás! Ha szeretnéd meglepni valamelyik barátodat vagy rokonodat, aki éppen az esküvőjére készül, akkor ajándékozhatsz neki egy esküvőszervezési utalványt tőlem, amit beválthat akár egy konzultációra vagy akár komplett esküvőszervezésre is. 

Az összeget te határozhatod meg,én pedig küldöm neked az utalványt.

Kérjetek árajánlatot!

Vegyétek fel velem a kapcsolatot!