Esküvő helyszín, amibe mindenki beleszeret

A nagyvároshoz közel, de a forgalomtól távol, van egy hely az erdő közepén, ahol csodálatos esküvőket lehet szervezni. Ami olyan, mint egy kis ékszerdoboz.

Hivatalosak voltunk Dalmával ennek az új helyszínnek a megnyitójára és izgatottan vártuk, hogy vajon mit találunk az erdő közepén.

Kívülről egy egyszerű “pajta” jellegű helyszín fogadott minket, amit egy hatalmas terasz vett körül, ami fényekkel, vendégváró asztalokkal, lounge bútorokkal volt berendezve.

De amikor beléptünk, egy igazi különlegesség tárult elénk. A plafonról kristály csillárok lógtak, a kerek asztalok természet közeli dekorációval voltak dekorálva, miközben rengeteg gyertya világított az asztalon és az átlátszó székek, amik az asztalok körül voltak, még a lélegzetünket is belénk folytották.

A pajtában szinte mindennek megvolt helye. Volt külön kialakított helye a svédasztalnak, a desszert asztalnak, a színpadnak, a hang és fénytechnikának és persze a tánctér is megfelelő nagyságú volt. Egyszóval úgy egyben volt az egész.

Belegondoltunk, hogy mi el tudnánk-e itt képzelni a nagy napunkat és egyértelműen arra jutottunk, hogy igen, ez a hely egy olyan kis gyöngyszem, ahol mi is szívesen házasodnánk.
Így került fel a Rench wedding is a különleges és “nagyon szeretem” helyszíneink közé.

De árulkodjanak erről a képek.
Keressetek minket és tervezzük együtt ezen a csodás helyen az esküvőtöket.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Szólj hozzá!

További cikkek az Esküvői magazinban