Esküvő a vízparton – dönts róla okosan!

Sokan álmodnak csodálatos vízparti esküvőről, de minden döntést megelőz egy kisebb bizonytalanság. Vajon tényleg jó ötlet mindent a szabad ég alá vinni?

Szerintünk igen. De mindenképpen okosan. Ha szervezővel dolgozol, akkor látni fogod, hogy mindig van egy B terv ezekre az esetekre. Kültéri esküvőnél, ahol a szertartás mindenképp, a vendéglátás opcionálisan – vagy egy igényes sátorral kombinálva – a szabadban kerül megrendezésre, mindig felkészültnek kell lennünk, hiszen egyetlen dolgot nem tudunk befolyásolni: az időjárást. Mindig kell legyen egy opció arra az esetre, ha a nagy napon az égiek mégsem úgy döntenek, ahogyan mi szeretnénk. Erre a szervezőtök külön eső-forgatókönyvet készít, amit csak vész esetén léptet életbe.

A vízpart varázsa azonban lenyűgöző. Örök emlék lesz nektek, hogy megvalósult, amiről álmodtatok és örök emlék lesz a vendégeiteknek, hiszen egy ilyen esküvő pillanatképei minden ember emlékeibe beégnek. A naplementében készült fotók, az aranyhíddal kimondott eskü mindenkit elkápráztatnak majd.

A csodálatos előnyök mellett viszont nagyon okosan kell gondolkodnotok! Pontosan át kell gondolni a nap forgatókönyvét, a programpontokat többek között a nap pillanatnyi állásához kell viszonyítani. Ezt pedig elég nehéz úgy megtenni, hogy azon a helyszínen még sosem láttad abban az időpontban a naplementét. A fotós és videós szempontjai szerint (is) kell meghatároznotok a vendégfogadás, a szertartás, a vacsora időpontját, hiszen ők abszolút a fénnyel dolgoznak és a fény leginkább a barátjuk – ne csináljunk ellenséget nekik.
Nyáron nem szabad nagyon korán kezdeni a napi programokkal, senkinek nincs ínyére, ha folyik róla a víz, a sminkje már lefolyt a melegben, mire elkezdődik az esküvő. Emiatt a szervező nagyon sokat tud nektek segíteni, hogyan is álljon össze a nagy nap menete.
Ha arról álmodtok, hogy esküvőtök egy vízparton, csodálatos környezetben, panorámával és szuper hangulatban valósuljon meg, akkor semmiképp ne engedjetek az elképzelésből. Csak finomítsatok rajta. Tapasztalattal azonban sokkal egyszerűbb lehet Nektek is – Ti adjátok az álmaitokat, mi pedig a tapasztalatunkat és együtt megvalósítjuk az álmaitokat.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Szólj hozzá!

További cikkek az Esküvői magazinban