Carmen és Peti esküvője

Drága Nelli és Dalma! Tavaly novemberben ismertünk meg Benneteket és már az első személyes találkozó alkalmával úgy éreztük Petivel – aki azóta a Férjem – hogy Rátok szeretnénk bízni az esküvőnk megszervezését, hisz az első beszélgetéstől kezdve mérhetetlen fokú elhivatottsággal és szakértelemmel voltatok a mi „NAGY” napunk iránt! 
És, hogy mit kaptunk Tőletek az elmúlt több, mint félévben, amíg az előkészületek zajlottak? Hihetetlen mértékű odaadást, magas színvonalú szakértelmet, bizalmat, kedvességet és szeretetet! Személyetekben nem csupán esküvőszervezőket, hanem két olyan fantasztikus embert ismerhettünk meg, akik elmondhatatlan szeretettel és szenvedéllyel végzik azt, amit csinálnak! Minden telefon- és levélváltásban ott volt az odaadás, az elhivatottság és, amikor már-már le akartuk mondani pl. a templomi szertartásról, mert nem sikerült a megálmodott templomba időpontot kapni, akkor is azt mondtátok: „Márpedig templomi szertartás lesz, ha Ti úgy álmodtátok meg és csodás lesz!”… és így is lett! 
Míg mások talán stresszel és hihetetlen munkával teli élik meg a „Nagy” nap előtti hónapokat, addig mi boldog izgatottsággal görgettük magunk előtt a hónapokat, heteket, míg végül már csak napok választottak el bennünket álmunk beteljesüléséhez. Általatok nem egy stresszes időszakként könyveljük el az előkészületek heteit, hanem életünk egyik legszebb időszakának, s bármikor is kérdeztek a barátok/rokonok, hogyan haladunk, mi csak nyugodtan és boldogan legyintve annyit mondtunk: „Minden szuperül halad, a legjobbak szerveznek mindent!”
Az önzetlen, odaadással teli munkátoknak köszönhetően azon szerencsés pár közé tartozunk, akik valóban elmondhatják magukról, hogy az esküvőnk napja életünk feledhetetlen és egyik legszebb napja lesz örökre (igen, megelőlegezzük ezt a kijelentést életünk végére!). Azt hiszem, eddig csak sejtésünk volt arról, hogy mi is a „tökéletes”, ám Június 30-án meg is tapasztaltuk, mert a szó minden létező jelentésében, a mi „NAGY” napunk minden egyes pillanata és részlete az volt, egy igazi csoda! Ti vagytok, akik valóra váltottátok az álmunkat!
Boldogok vagyunk, hogy együtt tölthettük Veletek az elmúlt hónapokat! A „köszönöm” szó kevés ahhoz, hogy kifejezze azt a hálát és örömöt, amit okoztatok nekünk, ám ebben a szóban benne van minden szeretetünk! 
Mi mást is kívánhatnánk Nektek, mint megannyi csodás esküvőt és boldog párt!
Carmen & Peti