Balatoni esküvő

A Balaton nekünk a Riviéra. De nem csak a dalban, hanem az esküvőkön is. A tengerparti hangulat, a víz közelsége, a napsütés, a balatoni nyarak semmivel össze nem téveszthető hangulata – ezt kapjátok ajándékba a balatoni esküvő során. A Balaton déli partján számos kiváló baltoni esküvői helyszín közül választhattok, és dönthettek akár úgy is, hogy hajóval átszelve a Balatont a Tihanyi Apátságban esküdtök meg. A balatoni esküvő dekorációját fele részben a Balaton panorámája adja, a másik felét pedig veletek alkotjuk meg tökéletesre.

Felkészültetek a “magyar tenger” hangulatára? Balatonparti esküvőtök megvalósításához adunk egy kis inspirációt korábbi esküvőink fotóból.

Kérdésetek van? Nekünk van hozzátok!

Az esküvő szervezésének elkezdésekor néhány dologban biztosak vagytok, néhány kérdésben válaszokat kerestek – de legalább ennyi kérdést még nem tettetek fel, amiket azonban meg kell majd válaszolnotok.

Beszélgessünk egyet az esküvőtökről, hívjatok minket a +36 70 383 0118 vagy a +36 30 691 5229 számon.

Ha kell válaszolunk – ha kell, akkor kérdezünk 🙂

Kérjetek ajánlatot tőlünk!

Nincsenek titkok. Minden részletet megmutatunk és nem csak látni, hanem érteni is fogjátok, hogy milyen elemekből áll össze az esküvőtök. Kérjetek tőlünk egy ajánlatot, és beszélgessünk egyet a terveitekről!

Másfajta esküvőről álmodtok?

Balatoni esküvő

Balatoni esküvő

Rusztikus esküvő

Rusztikus esküvő

Esküvő a zöldben

Esküvő a zöldben

Sátras esküvő

Sátras esküvő

Hajós esküvő

Hajós esküvő

Modern elegáns esküvő

Modern elegáns esküvő