Az esküvő gyönyörű megjelenéséhez profi csapat kell!

Minden menyasszony arról álmodik, hogy az esküvője mesébe illő lesz! Mindenki ámuljon-bámuljon a gyönyörű látványtól! Ebből nem enged! De a gyönyörű összkép egészen apró részletekből épül fel.

Mi kell ahhoz, hogy minden úgy nézzen ki, ahogy Ti megálmodtátok?

Az első, amit Te is sejthetsz, hogy minden apró részletre oda kell figyelni, hogy ez a nagy napon valóra váljon. Sokszor azonban annyira sok a részlet, hogy nehezen tudod nyomon követni és egyszer csak azt veszed észre, hogy elveszel benne. Ebben is segít Nektek az esküvőszervező. Össze kell hangolni az összes szolgáltatót annak érdekében, hogy minden részlet egymással összhangban legyen és semmi ne csússzon félre. Ez óriási feladat és felelősség egyben!

Kezdjük az elején!

Esküvőnk lesz! Hogyan nézzen ki a meghívó és mi legyen a tartalma? Akarod-e ennek a grafikáját, stílusát, motívumát továbbvinni az esküvőre vagy ennek egyetlen funkciója van, mégpedig, hogy informáld a vendégeket a nagy eseményről?
Ha ennél többre vágysz, akkor az esküvőt teljes végéig át kell gondolonunk közösen már most. A virágok fajtájától és színétől kezdve a poharak számáig és a tányér méretéig.
A meghívóba már belekerülhetnek a nap főbb eseményei egy időszalagon, hogy mindenki lássa a nap vázát. Napi kommunikáció kezdődik a grafikus csapattal, akik innentől velünk együtt lüktetnek, ötletelnek, dolgoznak az esküvő napjáig. Ebben nagyszerű munkát végez a Pimpernel csapata, akikkel öröm a munka és nagyon sokat dolgozunk együtt. Hihetetlen odafigyelés, profizmus és pontosság kell az ő részükről is és természetesen a szervező részéről is, hiszen óriási a felelősség. Tudod, a vendéged minden apró betűhibát és vesszőt észre fog venni, amin te simán átsiklottál! Na mi ezt nem engedjük meg magunknak. Van olyan, hogy egy dokumentumon annyit dolgozunk, hogy te magad sem érted… kell rá vendégnév vagy nem kell, családonként adjátok vagy személyenként, van akit csak szertartásra hívtok vagy mindenki végig veletek ünnepel, rakjunk bele visszaigazolást kérő kártyát vagy sem, a betű színe legyen picit erősebb… jajjj, mégsem! 100 darabot kérünk. Bocsánat mégsem, átszámoltuk és 70 db is elég lesz! És még mindig csak a meghívónál tartunk!

A grafika megtervezése akár heteket is igénybe vehet, rengeteg email ide-oda, és végül összeáll a várt eredmény, az esküvő grafikája!
Ezt fogjuk használni végig a továbbiakban.
Szükségünk lesz ültetőkártyára, ez milyen formájú legyen, mekkora, teljes név legyen rajta vagy csak keresztnév, esetleg becenév, ahogy csak Ti szólítjátok a barátaitokat. Hova helyezzük az asztalon? A villába? Hány fogú lesz a villa? Hívjuk a cateringet vagy a dekoros csapatot! A pohár elé állítsuk? Melyik pohár elé? Melyik oldalra? A tányérba fektessük? Legyen együtt a menükártyával? Mekkora a tányér belső átmérője?
Szuper! Elkészült az ültetőkártya! Azt gondolhatod, hogy ezzel túl sok a mizéria! De ezeken az apró részleteken múlik majd az összkép, amire vágysz!

Szeretnétek-e italkártyát és menükártyát? Ezek pontosítása természetesen a catering szempontjából is fontosak, de a tartalmon kívül a formaiság lesz a mi szempontunkból fontosabb. Mekkora legyen ez a kártya? Milyen formájú? Álló? Hány oldalas? Hány fős az asztal? Mennyit tegyünk egy asztalra? Vagy legyen fekvő? A tányérba tegyük? Mellé? Mennyi kérdés!!! És ezeket úgy kell eldönteni, hogy még sosem csináltál ilyet! Na ezért (is) vagyunk Nektek, hogy ezekben segítsünk!
Fontos, hogy legyen ültetőtábla, ami alapján a vendégek már a bejáratnál megtalálják a helyüket és könnyen helyet tudnak foglalni! Mekkora legyen, hogy mindenki jól lássa és az idősebbeknek se kelljen a szemüveg után matatni, amivel fenntartják a többi vendéget! (Természetesen mi ott vagyunk a bejáratnál és segítünk a vendégeiteknek megtalálni a helyüket!) Elég-e egy tábla vagy célszerűbb, ha kettő darab van belőle? Ezeket hova tesszük? Van-e a kihelyezésre a helyszínnek javaslata? Kell-e állvány a dekorostól? Ha igen, mekkora? Megint ezer kérdés…

Hogyan kapcsoljuk be a dekoráció részleteibe a desszertasztalt, esetleg sajt- és olívabárt vagy pálinkapultot?! Hiszen minden részlet számít!
Szeretnétek-e a táncparkettre egyedi grafikával szőnyeget? Ehhez egyeztetnünk kell a dekorossal, a technikusokkal és természetesen a grafikussal is! Mivel ez egy verhetetlen csapat, akik egyenként is szakmai profik, így nyugodtak lehettek afelől, hogy minden úgy valósul meg, ahogy elterveztétek!
Természetesen minden egyéb ötletet megvalósítanak, bármivel is szeretnétek még nagyszerűbbé tenni a látványt.
A köszönetajándékok szintén tükrözhetik az esküvő dizájnját, de akár a fénytechnikai elemek is megjeleníthetik annak elemeit a falakon, a vásznon, ahol csak szeretnétek!
Természetesen ezek az elemek fognak megjelenni a kültéri szertartások helyszínein és akár a templomi kis imafüzeten az egyházi szertartáson is. Persze, csak ha ezt is szeretnétek!

Fontos dolog, ha erre ennyi energiát szántatok és szántunk, akkor legyen egy nagyszerű fotós és videós csapat, akik mindezt megfelelő minőségben és profizmussal megörökítik Nektek, hogy örök emlék maradjon számotokra!
Ha mindent mindennel sikerül egységesíteni, akkor az az egységes kompozíció fog várni Benneteket és vendégeiteket az esküvő napján, amiről mindig is álmodtatok!
Keressetek minket és váltsuk együtt valóra az álmotokat!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Szólj hozzá!

További cikkek az Esküvői magazinban